Let’s Do It, Carpati! 2023

Campania Let’s Do It, Carpați! a apărut din dorința de a mobiliza comunitatea montană să își unească forțele pentru a reduce exponențial cantitatea de gunoi din păduri și de pe potecile munților noștri dragi. În scurt timp, ni s-a alăturat organizația cu cea mai mare experiență în domeniu, Let’s Do It, Romania!, care ne-a oferit tot sprijinul.

Între lunile mai și septembrie 2022, campania a mobilizat 30 de primării din zona montană, alte 5 cluburi / asociații montane și 1.100 de voluntari, iar rezultatul final au fost cele 14 tone de deșeuri strânse de pe raza Munților Carpați.

Pentru că ne dorim munți mai curați și trasee mai sigure, am continuat și anul acesta campania Let’s Do It, Carpați!, în parteneriat cu Let’s Do It, Romania! 
 
Cu 96 de voluntari entuziaști și un elicopter la dispoziție, am reușit să strângem peste 270 de saci cu gunoi, 6 cauciucuri și o canapea și am eliberat muntele de resturile fostului refugiu Scara.
 
Am strâns aproximativ 1,5 tone de deșeuri din 7 locații: Făgetul Clujului, Munții Covasnei, Bucegi, Valea Sâmbetei, Poiana Brașov, Munții Cindrel, Șaua Scării.

 

Le mulțumim din inimă tuturor și abia așteptăm să colaborăm din nou pentru binele comunității montane!