Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Montană Carpați!

Susține dezvoltarea turismului montan durabil fără să te coste nimic!

Ecologizare si marcare trasee montane

UNDE MERGE INVESTIȚIA TA

Împreună refacem, modernizăm sau construim de la zero trasee, refugii și cabane montane, implementăm programe de educație montană pentru copii și adulți, derulăm campanii de ecologizare a traseelor și organizăm ture de drumeții montane și ateliere de alpinism și schi de tură, atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Prin acțiunile noastre, facem muntele un loc mai sigur, mai curat și mai primitor și, în același timp, încurajăm turiștii montani către un comportament responsabil față de mediu și natură.

În cei 14 ani de activitate am marcat aproape 5000 km de poteci în peste 10 masive montane, am montat peste 500 de săgeți și panouri informative, am reparat sau consolidat 10 refugii montane, am amenajat podețe și izvoare, am organizat aproximativ 50 de cursuri de educație și responsabilizare pentru copii și adulți și peste 100 de ture și ateliere de inițiere sau aprofundare în tehnici de alpinism, escaladă, nivologie, schi alpin și schi de tură.

Ce avem în plan anul acesta?

• vom construi de la zero două refugii pe creasta Munților Făgăraș;
  • vom crea și implementa un program național de educație montană;
  • vom crea și implementa un program de inventariere a stării actuale a tuturor traseelor montane în scopul refacerii sau întreținerii acestora;
  • vom organiza în continuare ture și ateliere de inițiere sau aprofundare în tehnici de alpinism, escaladă, nivologie, schi alpin și schi de tură.

VREAU SĂ COMPLETEZ ȘI SĂ DEPUN SINGUR FORMULARUL 230

Formularul poate fi depus în persoană la sediul ANAF de care aparții cu domiciliul sau trimis prin curier sau prin poștă cu scrisoare recomandată.

Vezi aici lista administrațiilor financiare

Descarcă formularul pre-completat cu datele ASOCIAȚIA MONTANĂ CARPAȚI apăsând pe butonul de mai jos. Nu este nevoie să completezi și suma.

Formularul poate fi depus și online prin SPV (Spațiul Privat Virtual) în cazul în care ai cont creat pe site-ul ANAF. Completează formularul inteligent cu datele personale, datele Asociației, bifează suma de 3,5%, validează-l și încarcă-l în SPV. Vei avea nevoie de aplicația Adobe Reader.

AJUTĂ-NE SĂ STRÂNGEM CÂT MAI MULTE FORMULARE IAR NOI TE RĂSPLĂTIM!

Ajută-ne să strângem cât mai multe formulare 230 și te răsplătim cu produse utile în drumețiile tale pe munte, oferite de partenerii noștri, Nootka și Bluebear!

Tricouri BlueBear

Pentru minimum 5 formulare trimise, primești cadou din partea noastră un tricou din merino marca BlueBear. Oricare culoare sau combinație de culori de pe site.

Bete trekking Black Diamond

Pentru minimum 15 formulare trimise, primești cadou din partea noastră o pereche de bețe de trekking marca Black Diamond.

Rucsac Marmot

Pentru minimum 30 de formulare trimise, primești cadou din partea noastră un rucsac marca Osprey.

Sac de dormit Marmot

Pentru minimum 50 de formulare trimise, primești cadou din partea noastră un sac de dormit marca Marmot.

Cort Marmot

Cine ne trimite cele mai multe fomulare (minimum 50) primește cadou din partea noastra un cort marca Marmot.

*Cadourile vor fi trimise către tine după încheierea campaniei 3.5%, adică începand cu data de 25 mai.

Strânge formularele completate și semnate de la prietenii tăi, scanează-le și încarcă-le mai jos sau trimite-le la office@asociatiamontanacarpati.ro până cel târziu pe 15mai!

DETALII FISCALE

1. Formularul 230 se completează de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii şi asimilate salariilor, pensii, activităţi independente / activităţi agricole impuse pe bază de normă de venit, activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă pentru care impozitul se reţine la sursă, drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real, cedarea folosinţei bunurilor pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.
  2. Distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.
  3. Procentul nu trebuie să depăşească plafonul de 3,5% din impozitul pe venitul datorat.